Parempaa kehonkäyttöä ratsastajille – Alexander-tekniikan avulla

La 22.4 klo16.00-19.30

 

Kehonkäytön laatuun vaikuttaa oleellisesti pään, niskan ja selän välinen dynaaminen tasapaino. Tämä häiriintyy helposti ylimääräisestä lihasjännityksestä, vääränlaisesta liikkeen tekemisestä ja stressistä. Tällä kurssilla opit tunnistamaan haitalliset tottumukset, jotka saavat pää-niska-selkä tasapainon epäedulliseksi. Saat myös työkalut, joilla parannat kehonkäyttöäsi ratsastaessasi.

Tällä kurssilla keskitymme erityisesti, miten niskan ja selän vapaus vaikuttaa koko kehon tasapainoon, istuntaan ja jalkojen toimintaan.20170324_151116_resized 2

Teemme työtä myös satulassa istuen (pukilla), jossa tutkitaan, miten samoja periaatteita sovelletaan satulassa. Saat kokemuksen, miten istunta muuttuu, kun löydät erilaisen kehon sisäisen tasapainon.

Kurssilla on myös käytössä virtuaalihevonen ”Vipolle”, joka näyttää sinulle kehon painopisteen kun istut satulassa. Tämän avulla voit tutkia, miten painopiste muuttuu (eteen-taakse-sivuille suunnissa), kun kehonkäyttö muuttuu tai lähdet tekemään jotain satulassa (esimerkiksi kääntämään lantiota).

La 22.4 klo 16.00-19.30

Paikka: Oppiva keho -studio, Nilsiänkatu 10A (5krs), Helsinki

Hinta: 55/65€ (55€ kurssin ennakkoon 14.4 mennessä maksaneille)
Varaa paikkasi ja maksa edulliseen ennakomaksuhintaan verkkokaupassa

Kurssille mahtuu 8 osallistujaa. Varaa paikkasi ajoissa!

Ratsastajat voivat löytää Alexander-tekniikan kautta paljon uutta istuntaan. Lue Katja Ståhlin bolgista, mitä hän oivalsi yhden AT tunnin jälkeen:
http://blogit.apu.fi/kavioliitossa30v/paremman-istunnan-jaljilla-vol-14-765/